Paholaisenhillo
400g punaista paprikaa
8-10kpl valkosipulinkynttä
2tlk kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa
4-6 pun. chilipaprikaa
1/2 rkl oreganoa
1tl suolaa
1tl mustapippurirouhetta
1 pkt hillosokeria
0,5 dl etikkaa
Pilko paprikat pieniksi kuutioiksi (toki olet pessyt ne ja poistanut kannat ja siemenet)
Laita kattilaan paprikat, tomaattisäilykkeet (leikkaa tomaatti saksilla pienemmäksi), murskatut valkosipulit, kuutioidut chilit (poista siemenet, muista pestä kädet tämän jälkeen hyvin, älä kaiva nenää ;O)) ja mausteet. Keitä n. 20 min. hiljaisella tulella.
Lisää sitten hillosokeri ja etikka, kiehauta 5min.
Purkita puhtaisiin, kuumennettuihin tölkkeihin.
Resepti sienikasvattaja Nilssenin rusinapullalle
Rusinoita huuhdetaan.
Sekoita jauhot-sokeria-leivinj. ja suola.
Tähän sitten rasvaa (margariinia ta voi)
Sen jälkeen rusinat ja maito, ja sekoitetaan hyvin.
Levitetään ”levyksi” n.20x35sm, ja pinalle levitetään 1rl sulattu voi ja 1tl kaneelia.
Rullataan pitkältä sivulta ja leikataan n. 9 kappaleeksi.
Paistinpannun pohjalle n. 1rl sulattu voi, ja sen päälle sekoitettu sirapia ja ruskea sokeria.
”Rullat” asennetaan sitten pannuun ja paistetaan n.25 min.
2/3 kup. Rusinoita
2 kup jauhoja
1/4 kup sokeria
4tl leivinjauhe
1 tl suolaa
1/3 kup. rasvaa
2/3 kup. maitoa
2rkl voita t. margar.
1tl kanelia
1/2 kup. fariinisokeria
1rkl siirappia